rendezvényre dj,  dj rendezvényre

Céges esemény, party közeleg? Segítünk a rendezvényre DJ szolgáltatásunkkal!

Ugye Ön is inkább profi lemezlovast hívna rendezvényre DJ műsort szolgáltatni?

Céges rendezvényre DJ szolgáltatás. DJ műsor, hangosítás, színpad és fénytechnika bérlés kedvező áron. Eseményét bízza a bestofdisco felkészült és nagy tapasztalattal bíró rendezvényes DJ csapatára.

Az egész napos program zárásaként szeretné elkápráztatni vendégeit, partnereit egy szuper bulival?

A megoldás egy vidám hangulatú disco műsor, avagy csak a legjobb buli zenék a rock & roll korszakától napjaink slágerzenéjéig terjedő repertoárral kívánság szerint vegyesen.
Ahogy James Bond mondaná: „Nem felrázva, keverve”. :)

Az este folyamán folyamatosan teljesítünk számkéréseket, zenei kívánságokat a hangulatnak megfelelően.

Mi figyelembe vesszük a résztvevő vendégek ízlését és az életkornak megfelelően tudjuk alakítani a lejátszott dalok sorrendjét.

Remek arányérzékkel váltogatjuk a zenei stílusokat, hogy legyen sok tempós nagyon bulizós szám, de kellemes pihentető melódia is.

Milyen zenéket játsszunk és hogyan? Ez derül ki az alábbi zenei menetrendből.

zenei forgatókönyv szemléltetése

1. Vendégváró zene: elegáns hangzású: zongora, latinos gitárzene, hárfakíséret vagy modernebb stílusú lounge háttérzene.

2. Vezetői beszéd: amikor a vezetőség megtartja rövid évértékelő felszólalását vacsora előtt.

3. Vacsora aláfestő: jellemzően közismert dalok bossa nova vagy jazz stílusú feldolgozásai, amire már étkezésnél az asztal alatt mozognak a lábak.

4. Műsor: vacsora után közkedvelt stand-up comedy-s vagy sztárfellépő hangosítása.

5. Buli zenék: több generációnak igyekszünk a kedvére tenni a céges partin. A retro party slágerektől a mai zenékig terjed a paletta. Legyen az rock & roll, 80-as, 90-es évek toplistás dala vagy népszerű rádiós sláger az MR2, Music FM, Class FM, Juventus rádió adásából.

6. Búcsúztató zene: amikor már kellemesen kitáncolták magukat a vendégek, akkor következik a zárószám, plusz az utolsó utáni zene :)

Bőséges zenei kínálatunkat kiegészíti az interneten kínálkozó zeneáruházak végtelennek tűnő repertoárja.

Elegáns hangulatvilágítás rendezvényre LED lámpákkal

led lámpás rendezvény világításA ledes dekorvilágítás álomszéppé tud varázsolni bármilyen nagy és világos felületekkel rendelkező rendezvényhelyszínt.
A modern technikának köszönhetően, néhány gombnyomással lehet pillanatok alatt látványosan átszínezni a rendezvénytermet.
Az üzleti rendezvények, díjkiosztók, gálavacsorák, konferenciák, céges party-k méltán közkedvelt fénytechnikája.

Nem csalás és nem ámítás, ez a legjobb világítás!

 

buli fotók

A vállalati rendezvényre DJ csomaghoz választható extrák:

Az esti buliról képeket készítünk, amiket utólag elküldünk e-mailben, hogy sokáig emlékezetes maradjon a vállalati parti hangulata. Céges rendezvény képek.

Egy órás karaoke blokk, ami kiváló csapatépítő programként külön is megrendelhető. Video itt

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, hiszen két egyforma parti nincs, és mert fontosnak tartjuk az igények helyszínen történő személyes egyeztetését.

Célunk, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtsunk az Ön cégének eseményén is, kézben tartva az összes kiegészítő feladatot és mindezt a piaci árakhoz viszonyítva a legkedvezőbb költségek mellett tegyük.

Néhány elégedett megrendelőnk az elmúlt esztendőkből:

Avon Cosmetics Hungary, Procter & Gamble, Nestlé Hungária, Swietelsky, Vodafone, QBE Atlasz, Castrol Hungaria, Teletál Ételfutár, Adecco Hungary, Ernst & Young, Mars Hungary

©  2006-tól minden jog fenntartva!    |  Jogi nyilatkozat  |   +36 304 116 116  |   Kapcsolat  |  Mobil verzió