Esküvői DJ esküvőre, mert ugye már közeleg az esküvő napja?

esküvői dj, esküvőre dj, esküvő dj, dj esküvőre

Esküvői DJ szolgáltatás esküvőre, kedvező esküvő DJ árak Budapesten. Zene: retrótól a mai rádiós slágerekig. Hívd a bestofdisco lagzi DJ csapatát a lakodalomba.

Több mint 24 év diszkózás szakmai tapasztalatával engedjétek meg, hogy segítsek Nektek:

esküvői dj, esküvőre dj, esküvő dj

 

Így néz ki az esküvők jellemző zenei időbeosztása:

esküvői dj, esküvőre dj

Minden esküvőnél nyugodtan kijelenthetjük: a legfontosabb dolog a zenei aláfestés.

A fenti hanghullám grafikon jól láthatóan szemlélteti a klasszikus esküvői menetrendet.

Szóljunk az esküvői zenékről és a repertoárról, hiszen az esküvőtök minden percét végigkísérjük a zenével a megérkezéstől a lagzi végéig.

1. Vendégváró dallamok: mialatt a násznép megérkezik a helyszínre. Remekül illik a smooth jazz, lounge zene az eseményhez.

2. Szertartáshoz a ceremóniához: bevonuláshoz, aláírás alatt: ünnepélyes, fennkölt hangulatú, de nem feltétlen komolyzene, hanem a Ti rátok jellemző zenék.

3. Gratulációhoz: javasoljuk a vidámabb kevésbé kötött muzsikákat. Itt már túl vagytok a nehezén. :D

4. Étterembe érkezéskor: lágy finom kis funky klasszikusok.

5. Vacsorazene: latinos dallamok, gitárzene, egy-egy ritmusos bulira hangoló muzsika is elhangzik.

6. Nyitótánchoz: manapság nagyon divatos a vicces tánc koreográfia, ami után egyből indulhat a buli.

7. Esküvői tortához: fanfáros figyelemfelkeltő effekt. Zenekar esetében ilyenkor nyomnak egy tust.

8. Menyasszonytánchoz: a magyar hagyományok szerint mulatós zene szokott lenni, de ez ma már megegyezés szerint zajlik.

9. Buli zenék összeállítása, iránytű az disc jockey számára. Itt szoktuk kérni, hogy küldjétek el a kedvenc számaitokat mp3-ban, amiket mindenképpen szertnétek hallani, illetve a száműzött, tiltólistás dalok listáját is. A repertoárra azt szoktuk mondani, hogy szinte végtelen az internet korában: rock & roll, 70'-es, 80-as', 90'-es évek zenéi, latinos zenék, soul a funky, modern tánczenék, rádiós slágerek a Te kedvenceiddel kiegészítve.

10. Búcsúztató, levezető zene: amikor már a lagzi a végére ér, lemásztak a vendégek az asztal tetejéről, néhány halkabb vagy hangosabb dal alatt távozik a kemény mag.

 

ÁlmoDJ egy nagyot és rendelj hivatásos esküvői DJ-t a bestofdisco csapatából!

 

A technikai és szakmai felkészültségünknek köszönhetően maximálisan rugalmasak tudunk lenni és igazodunk a Ti elképzeléseitekhez.

Lentebb pedig akik már tudják, hogy miért érdemes minket hívni.

 

Az esküvőre minőségi garanciaként íme néhány ifjú pár referencia véleménye

esküvő dj esküvő dj esküvő dj
„Köszönjük szépen, tök jó bulit csináltál az esküvőnkön még a szüleink is reggel
4:50-ig táncoltak!”
„Nagyon örülünk, hogy a Tonyékat
választottuk az esküvőnkre dj-nek,
nem gondoltuk volna, hogy hajnalban
még énekelni is fogunk”
„Köszönjük a sok jó zenét,
a munkátokat és a sok hasznos szervezési ötletet”
Anna és Attila Emy és Gergő Melinda és Ákos
„Köszönjük szépen profi hozzáállásotokat, a fergeteges hangulatot, és azt hogy még Nagyi is táncra perdült! A munkátok sokkal több mint zeneszolgáltatás, az épp felmerülő problémákat is hidegvérrel megoldottátok.” „Tony, még egyszer szeretném megköszönni a szeptember 13-i bulit, fényeket, hangosítást! Egyszerűen fantasztikus volt a hangulat, amit Nektek is köszönhetünk.” „A násznép vegyes korosztály volt, így azt gondoltuk, hogy nehéz feladat lesz Tony számára, de utólag kiderült, teljesen alaptalan volt a félelmünk, mert egy olyan fantasztikus bulivá alakult át a mi esküvőnk, hogy azóta is emlegeti a násznép és persze mi is.”

Az esküvős szolgáltatás csomagokban található extrák:

esküvői dj, esküvőre dj, esküvő dj, dj esküvőre, esküvőre disco


1.
A ceremóniához és a nyitótánchoz igény esetén tudunk segíteni a zenék összeállításában, vágásában. Az elkészült zenei anyagot kívánság szerinti adathordozón adjuk át.

2. A nagy napotok folyamán lehetőség van a rólatok előre elkészített kisfilm vagy slideshow projektoros kivetítésére. A vetítés történhet az aznapi fotózás képeiből is, csupán a fotóssal kell leegyeztetni.

3. Mindig van nálunk két mobil mikrofon, így a köszöntéseket be tudják mondani a lakodalom vendégei, és a ceremóniamester vagy vőfély is jól hallható lesz.

esküvői dj

4. Amikor pedig már elég mulatós a jókedv, akkor jöhet az éneklés, a karaoke. Eddig minden esküvőn imádták a lagzi vendégei nézd meg itt: Esküvő képek

5. A leszerződést követően végig segítünk Nektek a bulival kapcsolatos zenék és a lagzi menetrend/forgatókönyv összeállításában. Nekünk fontos a Ti esküvőtök, ezért Mi úgy gondoljuk, hogy nem szabad sajnálni az időt a találkozóra, hogy átbeszéljük az igényeiteket. Akár több személyes találkozó is megoldható Budapesten, illetve a külföldön élő jegyespárokkal folyamatosan tartjuk interneten a kapcsolatot az esküvőig. A nagy napon pedig csinálunk egy fergeteges bulit Nektek!

ceremoniahangositás, hangosítás ceremóniára, szertartás hangosítás, hangosítás szertartásra

Esküvői ceremóniahangosítás

A helyszínhez kapcsolódó terasz, szép kert vagy zöld virágos környezet pompás megoldása a kihelyezett szertartásnak.

A lemezlovas az anyakönyvvezetővel egyeztetve, annak megfelelően hozza a mikrofont és a kihangosítást, hogy jól hallható legyen a történés. A vendégérkezés-várakozás, a jegyespár bevonulása és gratuláció alatt az előre kiválasztott zenék fognak szólni. Ezt a DJ vagy a technikus kolléga vezényli le.

led fénydekor, led lámpa, esküvő dekor lámpa

Esküvőre fénydekoráció LED lámpákkal

Az esküvőn nagyon kedvelt látványos díszítő megoldás a fénydekoráció.

A lámpák nagyon elegánssá varázsolják a termet, illetve az oszlopokat. A fotósok imádják ezeknek a fényeknek a hangulatát és az ifjú pár sem fog csalódni, amikor meglátja az összhatást. Ez jelenleg az egyik legjobb pénztárcakímélő dekor lehetőség, ha szerény az esküvő költségvetése. A világítást a helyi dekoráció színeivel: székszoknya, asztalfutó, jellegzetes virágszínek lehet jól összhanga hozni. Fontos tudni azonban, hogy sajnos nem minden helyszínen van lehetőség ezeket a lámpákat használni, de a helyszínbejárás alkalmával ez azonnal kiderül.

Szívesen segítünk eligazodni a szolgáltatók tengerében, így amikor elérkezik a nagy nap, már csak egyetlen dologgal kelljen foglalkoznotok: hogy élvezzétek az este minden percét és nagyon boldogok legyetek!

 

©  2006-tól minden jog fenntartva!    |  Jogi nyilatkozat  |   +36 304 116 116  |   Kapcsolat  |  Mobil verzió