DJ Tony, DJ Soviet, DJ Danny hivatásos lemezlovasok számlaképesen. DJ vizsgával és MAHASZ kártyával rendelkeznek illetve tagjai a legális DJ szövetségnek.

Dj Tony Chang

Tolnai László – DJ Tony Chang

Az Úr 1972. esztendejében, április havának 3. napján láttam meg a napvilágot Budapesten.
A Szent István Közgazdasági Szakközépiskolában könyvelő és pénzügyi előadó szakmát szereztem.
A suli rádiójában tanultam meg a hangtechnikai eszközök kezelését.
De a matektanulás helyett a disco volt a minden, sokszor meg is buktam ezért. :)

1990-ben kaptam életem első DJ fizetését.

Ebben az évtizedben nagyon sok embernek van köszönni valóm a DJ szakmában. Ez a hely kevés is, meg nem untatnék ezzel senkit csak néhány név: Fodor Erika (OSZK), Anda Tamás „DJ Csoncsi”, DJ Váczi Feri, Katona Gottfried „DJ Fridi”, Szomolányi Gábor „DJ Szoszo”, DJ Danyi Attila. Szóval, kösz a segítséget!

1999-ben megalapítottam saját rendezvényügynökségemet, a Best Of Party Service-t. Azóta vált a mindennapjaim részévé a hobbinak indult DJ szakma.

2000-ben szereztem az Országos Szórakoztatózenei Központban lemezbemutató DJ szakvizsga bizonyítványt a legmagasabb (univerzális) kategóriában.

Dj Tony Chang

2002-óta vagyok tagja a Magyar Lemezlovas Egyesületnek. Közismertebb nevén DJ Szövetség. Mert nálam DJ-nek lenni nem divat, hanem szakmai elhivatottság kérdése.

2003-ban karaoke projektet indítottam, a Best Of Karaoket, hogy a buli alkalmával a vendégek tudják énekelni is kedvenc dalaikat. Te voltál már igazán jó karaoke bulin?

2006-ban Siófokon kicsit megtűzött a nap. :) Elkezdtem szervezni egy olyan megbízható DJ csapatot magam köré, akik akkor is tökéletesen el tudják látni a DJ teendőket, ha én személyesen nem tudok részt venni az adott partyn.
Ez lett a Best Of Disco, ami jelenleg hétről-hétre esküvői dj, privát party dj, céges parti DJ és karaoke party feladatokat lát el.

2010-ben egy újabb projekt alakult a vendégeink nagy örömére a Tony Chang photography. Ehhez engedjetek meg egy rövid kis bevezetőt:

Ugye jártál már Te is úgy, hogy a party fotósa félig fényképezett le, vagy homályos, igazi ufós kinézetű lettél? Vagy mindenki rajta van a képen csak „véletlen” Téged hagytak le? Na, ilyen véletlenek nálunk nem esnek meg! Sőt, minden bulin ajándékba készítünk képeket az esti történésekről, legyen szó esküvőről, privát partyról, céges eseményről vagy akár karaokeról.

2013-ban elkészült a dj tony pont hu weblap, hogy mint a rendes diszkósoknak, nekem is meglegyen a személyes oldalam :)

Remélem, még nem zsibbadtak el a szemizmaid, mert itt szeretném bemutatni a DJ kollégáimat:
A csapatban mindenki főállású számlaképes DJ, aki azért dolgozik, pontosabban: együtt bulizik a közönséggel, hogy felejthetetlen élményt adjon a Ti bulitokon is.

Dj Danny

Dawass Dániel – DJ Danny D

gfd

1979. október 23-án születtem Budapesten.

Először 1996 nyarán álltam DJ pultban Szentendrén, akkoriban a lámpák kapcsolgatása volt a feladatom.

Itt tanultam meg autodidakta módon a DJ eszközök kezelését. Sok év tapasztalata után jelenleg privát partik, céges rendezvények, illetve esküvők házigazdájaként dolgozom hivatásos DJ-ként alkalmi fellépéseken.

A jó hangulat nálam nem szerencse kérdése mert, nálam minden zenei stílus megtalálható, ami egy vidám bulihoz szükséges.

Specialitásom a modern tánczene, de a retro műfajban is otthon vagyok.

Tulok Richárd – Dj Soviet

Dj Soviet

1981. február 19-én születtem Budapesten.

A zenével először 14 éves koromban kerültem kapcsolatba, amikor elkezdtem disco klubokba járni.

Az iskolarádióban, és a kedvenc disco klubban tanultam meg a különféle hangtechnikai eszközök használatát és egyúttal elkezdtem tanulni, hogy majd profi DJ legyek.

Dj Soviet

18 évesen tettem hivatásos DJ vizsgát, és Dance Factory néven önálló disco partykat kezdtem el szervezni.

Ezután nem sokkal hangtechnikai vállalkozást alapítottam Favorit Sound néven, melynek fő tevékenysége a professzionális hang-fénytechnikai szolgáltatás volt.

2005-ben megnyitottam és üzemeltettem első zenés clubomat Budapesten, Deja Vu Music Club néven.

Jelenleg különféle rendezvényeken látom el a házigazda DJ szerepét.

A hang és fénytechnikai szolgáltatások területén szerzett tapasztalatok és kapcsolatok révén hívnak nagy létszámú eseményekre:
kiállításokra, céges partira, családi napra, falunapra, iskolai rendezvényre, önkormányzati rendezvényre.

©  2006-tól minden jog fenntartva!    |  Jogi nyilatkozat  |   +36 304 116 116  |   Kapcsolat  |  Mobil verzió