9 fontos szabály amire a tökéletes rendezvényen figyelni kell:

privát party dj, dj rendezvényre, rendezvény dj, házibuli

– 3 fontos szabály amire a tökéletes esküvőn figyelni kell
– 2 fontos szabály amire a tökéletes céges rendezvényen figyelni kell
– 2 fontos szabály amire a tökéletes karaoke party-n figyelni kell

2 fontos szabály amire a tökéletes privát party-n figyelni kell:

I. Hogyan válasszunk zene szolgáltatót a tízmillió DJ országában?

Vannak családi, baráti összejövetelek, amik megérdemelnek egy jó bulit. Ilyenkor elindul a keresgélés, hogy kinek van lemezlovas ismerőse, ki lesz a dj.
A szomszéd Pistikének vannak hangfalai, Józsikának mp3 lejátszója, Bélának meg laptopja, zenét meg mindenki hoz majd és veszünk mécseseket hangulatvilágításnak.
Eddig szuper szedett-vedett cucc :) A csatlakozók nem passzolnak, a hangbeállítások nem jók, a hangszórók recsegnek-ropognak. Az eredmény: elég gatya buli lesz. :)

Ezt nem szabad megkockáztatni, így marad a hivatásos DJ házhoz rendelése, mert:

1. A profi DJ ebből él, folyamatosan fejleszti az eszközparkját és a munkára alkalmas csak jó minőségű eszközöket vásárolja meg, legyen az: cd lejátszó, keverőpult, mobil mikrofon, hangfal, disco lámpa és még sorolhatnám...

2. Csak semmi diszkós trükk! :) Amennyiben mód és lehetőség van rá érdemes ellátogatni a lemezlovas kolléga fellépését élőben megtekinteni, ahol kiderül, hogy amiről szó van, az tényleg megfelel-e a valóságnak és a Te elképzelésednek.

3. A party DJ nem drága, már egy 20 fős társaság is simán össze tudja dobni egy DJ fizetését és olyan zene lesz egész este, amilyet Ti szeretnétek. Kívánságok, bulizenék minden idők legnagyobb slágereivel!

Segítségképpen az alábbi grafikonon bemutatjuk egy privát rendezvény jellemző időbeosztását:

privát party dj, dj rendezvényre, rendezvény dj, házibuli, idővonal

Végezetül gondold végig: ha a bulira rendelsz profi DJ-t, nem kell ezekkel a problémákkal foglalkoznod, csak azzal, hogy nagyon jól érezd magad.

II. Hol fogadnak tárt karokkal egy szerényebb költségvetésű házibulit?

Helyszínválasztási tippek születésnapra, névnapra, jeles évfordulóra, ahol kis létszámú a vendégsereg. Konkrétan mondjuk 50 fő alatt lesz a várható létszám.

Amikor szűk a buksza, olyankor is van jó megoldás:
1. A létszám alapján a következő zárt helyszínek jöhetnek szóba: trendi kávézó vagy pub, ahol megengedik az átlagosnál hangosabb zenét; koktélbár, ami nem az abszolút belvárosban van – így a parkolási lehetőség is kedvezőbb –; kisebb rendezvényterem egy művházban.

privát party dj, dj rendezvényre, rendezvény dj, házibuli

2. A nyitott szabadtéri helyek kiválasztásánál fontos jótanács: amikor az idő engedi, szívesen bulizunk a szabadban. De van, aki pihenni vágyik és az ő nyugalmát nem szerencsés megzavarni, ugyanis könnyen egy csíkos autó vethet véget egy szuper disco bulinak. Ezt megfelelő körültekintéssel és a helyszín felelősével való egyeztetéssel el tudod kerülni, mielőtt leszerződsz.

3. A kávézó, pub általában kér egy fogyasztási limitet (kauciót), hogy teljesen zártkörűvé tegye a bulidat és idegen arcok ne jöjjenek be. Ez teljes egészében lefogyasztható és nincs terembérleti díj sem. Csak olyan helyen menj bele fogyasztási limitbe, ahol számítógépen vezetik a fogyasztást és menet közben bármikor megnézheted, hogy mennyi a még rendelkezésre álló italkeret, illetve hol tart a fogyasztás, hogy a kauciódból levonják a különbözetet vagy visszakapd azt. Az italokat természetesen nem szokták beengedni, de az ünnepi tortát még szívesen be is hűtik Neked. A művház elég retro hangulatú szokott lenni, de cserébe szerény a terembérleti díja, és ha szerencséd van még olcsó büfét is biztosítanak.

privát party dj, dj rendezvényre, rendezvény dj, házibuli

4. Sajnos elég sokan dohányoznak a buliba járók közül. Gondolj a bagófüggő barátaidra is, és kérdezd meg, hogy a helyszínen van-e dohányzásra kijelölt hely! Egy házibulin eléggé szét tud széledni ilyenkor a társaság, és ha emiatt leül a hangulat az nem túl jó.

5. A helyszín nyitva tartásán felüli hosszabbításról is egyezz meg a főnökkel, hogy ne kelljen záráskor a karba tett kezű morcos pincérekkel farkasszemet nézni: „Mikor mennek már ezek haza?” című fejezet. :(

6. Ne maradj le egy nagy nehezen megtalált helyszínről, foglalj időpontot időben!
Ha mégis last minute buli helyszínre kell segítség,

©  2006-tól minden jog fenntartva!    |  Jogi nyilatkozat  |   +36 304 116 116  |   Kapcsolat  |  Mobil verzió