Rendezvény DJ szolgáltatás

DJ Csapatunk

Tolnai László – DJ Tony

Az Úr 1972. esztendejében, április havának 3. napján láttam meg a napvilágot Budapesten.

A Szent István Közgazdasági Szakközépiskolában könyvelő és pénzügyi előadó szakmát szereztem.

1990-ben kaptam életem első DJ fizetését.

1999-ben megalapítottam rendezvényügynökségemet, a Best Of Party Service-t. Azóta vált a mindennapjaim részévé a hobbinak indult dj szakma.

2000-ben szereztem az Országos Szórakoztatózenei Központban végleges lemezbemutató dj szakvizsga bizonyítványt a legmagasabb (univerzális) kategóriában.

2002-óta vagyok tagja a Magyar Lemezlovas Egyesületnek. Közismertebb nevén Dj Szövetség. Mert nálam dj-nek lenni nem divat, hanem szakmai elhivatottság kérdése.

2003-ban karaoke projektet indítottam, a Best Of Karaoket, hogy a buli alkalmával a vendégek tudják énekelni is kedvenc dalaikat.

2006-ban Elkezdtem szervezni egy olyan megbízható és elhivatott dj csapatot magam köré, akik akkor is tökéletesen el tudják látni a dj teendőket, ha én személyesen nem tudok részt venni az adott partyn.

Jelenleg a Best Of Party Service Kft. ügyvezetője vagyok.

Specialitásom a rendezvénymarketing.

Kása István – Dj Squash

1973. augusztus 10-én születtem Budapesten.

14 éves koromban alakítottam egy amatőr rock zenekart, amelyben 6 évig játszottam dobosként.

A zenekar feloszlása után eladtam a dobfelszerelést és dj eszközöket kezdtem vásárolni: cd lejátszót, dj keverőt, disco műsorhoz alkalmas hangosítást és disco lámpákat.

A jó hangulat nálam nem szerencse kérdése mert, minden zenei stílus megtalálható a lemezestáskáimban, ami egy szuper bulihoz szükséges.

Specialitásom a teremfénydekoráció.

Tulok Richárd – Dj Soviet

1981. február 19-én születtem Budapesten.

18 évesen tettem hivatásos dj vizsgát, és Dance Factory néven önálló disco partykat kezdtem el szervezni.

Ezután nem sokkal hangtechnikai vállalkozást alapítottam Favorit Sound néven, melynek fő tevékenysége a professzionális hang-fénytechnikai szolgáltatás volt.

2005-ben megnyitottam és üzemeltettem első zenés clubomat Budapesten, Deja Vu Music Club néven.

A hang és fénytechnikai szolgáltatások területén szerzett tapasztalatok és kapcsolatok révén hívnak nagy létszámú eseményekre: kiállításokra, céges partyra, családi napra, falunapra, iskolai rendezvényre, önkormányzati rendezvényre.

Jelenleg az Alpha Event Kft. ügyvezetőjeként dolgozom.

Specialitásom a rendezvénytechnika.